Kansas City Stompers

Jazzaften i Engelstrup forsamlingshus

Vi har afholdt vores årlige jazzaften i Engelstrup forsamlingshus. Opskriften var som vanlig – spisning og god jazz for en ganske billig penge.

I år havde vi valgt at bruge en masse af de lokale produkter, så vi havde mange rodfrugter fra Lammefjorden samt årets kartoffel, som denne aften blev lavet til en yderst velsmagende suppe. Dernæst var der buffet med forskellige stege, igen masser af rodfrugter og lækre salater. Kl. 20 begyndte Kansas City Stompers at spille. Hvilken oplevelse!

For det første kan man slet ikke undgå at blive i godt humør af den gode traditionelle jazz. For det andet så er det professionelle musikere, som lever af at spille og som har levet af det i mange år. De havde deres faste sangerinde, Rikke Mølgaard med. Rikke har en utrolig dejlig stemme, som passer helt fint til musikken, og når hun brokkede sig lidt over, at ikke så mange dansede, når hun sang, så er forklaringen ganske sikkert, at man bare sad og nød sangen, rytmen og hendes indlevelse i musikken.

Maden var god, musikken var helt i top, men desværre manglede vi nogle mennesker. Vi, der var med, fik en meget dejlig oplevelse, og vi har været så heldige, at Kansas City Stompers kommer igen i 2012 og endnu en gang giver os en dejlig oplevelse.

Næste gang bliver den 20. oktober 2012, så alle jer, der var med i Engelstrup i 2011 og alle jer, som nu fortryder, at I ikke fik samme oplevelse, nu er det tid at skrive den 20. oktober 2012 ind i kalenderen, hvor vi mødes til en vidunderlig musikoplevelse.

Kansas City Stompers

Kansas City Stompers

Kansas City Stompers

Kansas City Stompers