Kansas City Stompers

Oktoberfest i Engelstrup

Vi har afholdt vores årlige jazzaften i Engelstrup forsamlingshus. Opskriften var som vanlig – spisning og god jazz for en ganske billig penge.

Kansas City Stompers

I år havde vi valgt at bruge en masse af de lokale produkter, så vi havde mange rodfrugter fra Lammefjorden samt årets kartoffel, som denne aften blev lavet til en yderst velsmagende suppe. Buffeen med steg og farsbrød igen masser af rodfrugter og lækre salater.

Klokken 20:00 var Kansas City Stompers på, man kan slet ikke undgå at blive i godt humør af den gode traditionelle jazz. Niels Abild er ikke kun jazzmusiker, han fyrer den ene historie af den anden. Ole Streenberg slår på de trommer, så hele salen sitrer. Niels Stuart spiller på sin saxofon, så det er en fryd.

Rikke Mølgaard er også en del af Kansas City Stompers, hun kan få folk op på dansegulvet . Rikke har en utrolig dejlig stemme, som passer helt fint til musikken, dem som ikke dansede sad bare og nød sang og musik.

Kansas City Stompers

Maden var god, musikken var helt i top, i år havde 80 personer glæde af en god aften med mad, musik og dans.

Kansas City Stompers

Vi er så heldige at vi også i 2013 kan få en aften med Kansas City Stompers, så glæd dig til en ny festaften i Engelstrup.

Vi har fået en del forespørgelser på vores Lammefjordssuppe. Du kan læse den her, til cirka 6 personer:

Tilberedning af suppen

Kog porrer, gulerod, kartofler og løg mørt sammen med krydderurterne og hønsebouillon og derefter blend det fint.

Tilsæt fløde og smag til med salt og peber.

Anret suppen i tallerkener og pynt med Nigellafrø og fintsnittede forårsløg.

Velbekomme